Translate

2 жовт. 2024 р.

Запіканка в лаваші

 Це досить проста страва, що готується швидко, ситна і смачна.

А несмачною вона бути не може, бо її можна готувати з урахуванням власних уподобань.


Для того, що на фото, потрібно:

  • 0.5 кг фаршу з м'яса
  • Стільки ж за об'ємом вареного рису
  • 1-2 цибулинки
  • сіль, перець
  • улюблені спеції, травки або овочі (або що є зайве в холодильнику) - у мене було декілька печериць і зелена цибуля
  • 2-3  яйця
  • лаваш (у мене 5 круглих було)
  • сир моцарела або інший, що добре плавиться - 200 гр.

Рис змішати з фаршем.
Посолити, поперчити.
Додати порізану та обсмажену до золотавого кольору цибулю (я обсмажив з нарізаними печерицями)
Додати улюблені спеції, травки та/або овочі
Додати яйця і натерти майже весь сир

В форму викласти лист лавашу, шар начинки, лист лавашу, шар начинки... аж доки не скінчиться лаваш та начинка.

згори затерти залишками сиру.

В духовку 200° 40хв.

У мене була форма для торта десь 30 см. І круглий лаваш. 

Немає коментарів:

Дописати коментар