Це досить проста страва, що готується швидко, ситна і смачна.
А несмачною вона бути не може, бо її можна готувати з урахуванням власних уподобань.
Для того, що на фото, потрібно:
- 0.5 кг фаршу з м'яса
- Стільки ж за об'ємом вареного рису
- 1-2 цибулинки
- сіль, перець
- улюблені спеції, травки або овочі (або що є зайве в холодильнику) - у мене було декілька печериць і зелена цибуля
- 2-3 яйця
- лаваш (у мене 5 круглих було)
- сир моцарела або інший, що добре плавиться - 200 гр.
Рис змішати з фаршем.
Посолити, поперчити.
Додати порізану та обсмажену до золотавого кольору цибулю (я обсмажив з нарізаними печерицями)
Додати улюблені спеції, травки та/або овочі
Додати яйця і натерти майже весь сир
В форму викласти лист лавашу, шар начинки, лист лавашу, шар начинки... аж доки не скінчиться лаваш та начинка.
згори затерти залишками сиру.
В духовку 200° 40хв.
У мене була форма для торта десь 30 см. І круглий лаваш.
Немає коментарів:
Дописати коментар