Translate

23 лип. 2024 р.

Курячий рулет з омлетом


Для рулету необхідно:

  • Куряче філе - 2-3 шт
  • 1 середня цибулина
  • улюблені спеції
  • яйця від 2 до 5 шт - від кількості залежить товщина омлету
  • сир 150 гр

Філе з цибулиною перекрутити на фарш, сіль, перець, спеції за смаком.

Розігріти духовку до 180 градусів.

Деко застелити листом пергаменту (паперу для випікання).

Яйця збити в піну (як на омлет), додати сіль, перець, потерти на дрібну тертку сир, перемішати. Далі вилити цю масу на пергамент і поставити в духовку.

Час - буквально пара хвилин (1,5-2). Задача - омлет повинен "прихопитися", не потрібно його смажити до золотавого кольору.

На стіл покласти вологий рушник в 2-3 шари і зняти пергамент з омлетом на цей рушник.

Викласти на омлет курячий фарш. Далі, обережно відділяючи омлет від пергаменту, згорнути рулет. Вологий рушник потрібен для того, щоб омлет легко відділявся від пергаменту. Ну і для вбирання зайвої вологи.

В рулет для прикраси можна загорнути тоненькі смужки солодкого перцю, або відварених перепелиних яєчок... Тут все залежить від фантазії кухаря.

Згорнутий рулет на цьому ж пергаменті викладається у вузеньку форму, щоб він залишався круглим, і відправляється назад в духовку хвилин на 30-35.

Якщо готувати без форми - рулет буде широкий та низенький.

По готовності слід дістати форму з рулетом і залишити на столі для охолодження. При цьому рулет ще набере в себе трохи соку, який виділився з нього в процесі випікання.

Немає коментарів:

Дописати коментар