Для рулету необхідно:
- Куряче філе - 2-3 шт
- 1 середня цибулина
- улюблені спеції
- яйця від 2 до 5 шт - від кількості залежить товщина омлету
- сир 150 гр
Філе з цибулиною перекрутити на фарш, сіль, перець, спеції за смаком.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Деко застелити листом пергаменту (паперу для випікання).
Яйця збити в піну (як на омлет), додати сіль, перець, потерти на дрібну тертку сир, перемішати. Далі вилити цю масу на пергамент і поставити в духовку.
Час - буквально пара хвилин (1,5-2). Задача - омлет повинен "прихопитися", не потрібно його смажити до золотавого кольору.
На стіл покласти вологий рушник в 2-3 шари і зняти пергамент з омлетом на цей рушник.
Викласти на омлет курячий фарш. Далі, обережно відділяючи омлет від пергаменту, згорнути рулет. Вологий рушник потрібен для того, щоб омлет легко відділявся від пергаменту. Ну і для вбирання зайвої вологи.
В рулет для прикраси можна загорнути тоненькі смужки солодкого перцю, або відварених перепелиних яєчок... Тут все залежить від фантазії кухаря.
Згорнутий рулет на цьому ж пергаменті викладається у вузеньку форму, щоб він залишався круглим, і відправляється назад в духовку хвилин на 30-35.
Якщо готувати без форми - рулет буде широкий та низенький.
По готовності слід дістати форму з рулетом і залишити на столі для охолодження. При цьому рулет ще набере в себе трохи соку, який виділився з нього в процесі випікання.
Немає коментарів:
Дописати коментар