Зображення з реактора |
Потрібно :
- 4 баклажани
- 2 томати
- 1-2 перчинки чілі
- 2 солодких перці
- 1 морквина - за бажанням
- 1 пучечок базиліку
- 1 пучечок петрушки
- 6-8 зубів часнику
- мелений коріандр
- 2-3 ст.л. соєвого соусу
- 2 цибулини
- Чорний перець, кунжут, кінза, інші улюблені спеції - за бажанням
Баклажани нарізати соломкою, посолити та трохи прим'яти руками. Залишити хвилин на 15-20, най пустять сік. Далі промити їх та добре віджати.
Поки баклажани соляться - нарізати овочі. Як їх різати - це вже за бажанням. Можна соломкою, можна дрібним кубиком. Цибулю можна навіть напівкільцями. Томати - майже байдуже, все одно вони розтушкуються. Можна взагалі брати томатний сік.
Цибулю підсмажити на пательні до золотавого кольору.
Якщо з морковою - то додати її на цьому етапі, підсмажити до зміни кольору.
Додати томати, теж смажити декілька хвилин, періодично перемішуючи.
Додати різаний солодкий перець та перець чілі, смажити 2-3 хвилини.
Додати баклажани, добре перемішати та смажити 10-15 хвилин, періодично перемішуючи.
Наприкінці накрити кришкою і тушкувати 3-5 хвилин.
Заправити страву спеціями, натертим часником, нарізаною зеленню та соєвим соусом. Перемішати, зняти з вогню та залишити під кришкою, щоб всі смаки та аромати "оженилися"...
Знайдено десь в реакторі.
Немає коментарів:
Дописати коментар