Ця страва десь на просторах інтернету подавалася, як така, що нагадує смак грибів в сметані. Я не знаю, як це можна порівнювати зі справжніми грибами. Ну хіба що десь з печерицями порівняти... Але все одно це різні смаки.
- 0.7-1 кг баклажанів
- 1-2 цибулини
- 2-3 зуби часнику
- 200 сметани
- сіль, перець
- зелень (кріп, петрушка - за власним смаком)
- гірчиця (можна медову)
Баклажани почистити від шкірки, нарізати кубиком та залити підсоленим окропом на пів-години.
Потім злити та віджати.
Цибулю напівкільцями обсмажити в олії, додати баклажани, смажити хвилин 10, періодично перемішуючи.
Додати сметану, давлений часник, перець, сіль (обережно, бо окріп був підсолений). Можна ще якісь улюблені спеції. Тушкувати під кришкою хвилин 15 на повільному вогні.
За хвилинку до завершення додати трохи гірчиці та різану зелень.
Залишити під кришкою хвилин на 10-15.
Немає коментарів:
Дописати коментар