Translate

19 січ. 2025 р.

Курячі крильця в меду та пиві

 


  • 1 кг крилець
  • 300 мл світлого пива
  • 1 ст.л. меду
  • часник - 3 зубки
  • гілочка розмарину
  • гострий перець - 1 шт*
  • корінь імбиру - 5 см*
  • сіль, перець
  • кунжут
  • зелена цибуля
*кількість за власними пристрастями до гостренького

Крильця розрізати, посолити, поперчити, обсмажити з обох сторін до скоринки, відкласти в сторону.

На пательню висипати нарізані шматочками імбир, гострий перець та часник. Додати гілочку розмарину.

Обсмажити це трохи, потім повернути на пательню крильця, додати мед та пиво. 

Далі накрити кришкою і тушкувати 15-20 хв. 

Потім відкрити кришку і на великому вогні випарити вологу до карамелізації.

Посипати кунжутом та прикрасити зеленою цибулею.

Взято звідси.

У мене був мелений корінь імбиру та сушений розмарин. Теж підходить.

Немає коментарів:

Дописати коментар