- 1 кг крилець
- 300 мл світлого пива
- 1 ст.л. меду
- часник - 3 зубки
- гілочка розмарину
- гострий перець - 1 шт*
- корінь імбиру - 5 см*
- сіль, перець
- кунжут
- зелена цибуля
Крильця розрізати, посолити, поперчити, обсмажити з обох сторін до скоринки, відкласти в сторону.
На пательню висипати нарізані шматочками імбир, гострий перець та часник. Додати гілочку розмарину.
Обсмажити це трохи, потім повернути на пательню крильця, додати мед та пиво.
Далі накрити кришкою і тушкувати 15-20 хв.
Потім відкрити кришку і на великому вогні випарити вологу до карамелізації.
Посипати кунжутом та прикрасити зеленою цибулею.
Взято звідси.
У мене був мелений корінь імбиру та сушений розмарин. Теж підходить.
Немає коментарів:
Дописати коментар