Така собі лінива чоловіча страва. Найскладніше - це начистити картоплю і знайти чисту каструлю.
Нам необхідні:
- Картопля
- Цибуля
- Олія
- Копченості
- Спеції
Картоплю почистити, помити, нарізати не дуже великим кубиком (десь до 2 см), кинути в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. А, ще туди солі кинути.
Поки картопля закипає, ріжемо невеличкими шматочками копченості, цибулю ріжемо тоненькими напівкільцями.
Як тільки картопля закипіла - зливаємо воду, додаємо в каструлю наші копченості, цибулю, чорний перець та улюблені спеції. Дуже добре тут пасує тім'ян (чебрець). Ну я просто дуже люблю цю травку )))
Поливаємо це все діло олією, перемішуємо, викладаємо не дуже товстим шаром на деко - і в духовку.
200-220°, хвилин 20-25. Як то кажуть - до готовності. Але у нас і так все було майже готове. Тому - поки цибуля, яка згори - трохи припечеться.
На заглавному фото може здаватися, що цибуля вже згоріла, але то лише здається, просто вона фіолетова.
Немає коментарів:
Дописати коментар