Translate

5 квіт. 2024 р.

Печінковий торт

  • 600 г куриної печінки
  • 2 яйця,
  • 100+200 г. сметани
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 столова олії
  • 120 г. борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 300 г. моркви
  • 200 г. цибулі
  • 1 великий зуб часнику
  • 2 ст.л. майонезу

Печінку перебиваємо блендером в рідину.

Додаємо яйця, 100 сметани, сіль, цукор, олію, перебиваємо блендером.

Додаємо борошно і розпушувач, перебиваємо блендером і залишаємо на півгодинки.

Поки жижа стоїть, натираємо моркву, рубаємо цибулю і робимо засмажку, додаючи улюблені спеції.

Засмажку змішуємо з залишками сметани та майонезом.

Печінкову суміш смажимо як звичайні млинці.

Ну і збираємо цей торт (бажано, поки млинці гарячі та м'які). Потім Все це діло відправляємо під прес на пів-годинки.


Немає коментарів:

Дописати коментар