- 600 г куриної печінки
- 2 яйця,
- 100+200 г. сметани
- 1/2 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 столова олії
- 120 г. борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 300 г. моркви
- 200 г. цибулі
- 1 великий зуб часнику
- 2 ст.л. майонезу
Печінку перебиваємо блендером в рідину.
Додаємо яйця, 100 сметани, сіль, цукор, олію, перебиваємо блендером.
Додаємо борошно і розпушувач, перебиваємо блендером і залишаємо на півгодинки.
Поки жижа стоїть, натираємо моркву, рубаємо цибулю і робимо засмажку, додаючи улюблені спеції.
Засмажку змішуємо з залишками сметани та майонезом.
Печінкову суміш смажимо як звичайні млинці.
Ну і збираємо цей торт (бажано, поки млинці гарячі та м'які). Потім Все це діло відправляємо під прес на пів-годинки.
Немає коментарів:
Дописати коментар