Translate

31 бер. 2024 р.

Печінковий паштет


  • 500-600 курячої печінки
  • 300 моркви
  • 200 цибулі
  • 200 вершків
  • 100 вершкового масла
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • перець за смаком

На гарячу пательню трохи олії, викласти печінку.

Як печінка пустить сік - додати різану цибулю і моркву, накрити кришкою і тушкувати до м'якості моркви (~10 хв)

Перекласти в каструльку, додати вершки та масло, сіль, цукор, перець, готувати 10 хв. 

Перебити блендером, дати трохи охолонути - і в холодильник.

    Джерело

    Я б додав туди ще 1-2 зубки часнику в кінці тушкування

    Немає коментарів:

    Дописати коментар